Let op! Lees eerst de brief van 25.05.2020 op de homepage -Nieuws. De aanmelding gaat dit jaar anders dan in andere jaren: kies een jaarklas, kies bij vaklessen voor ‘Geen vakles’ en/of voor ‘Introductiebijeenkomst’. Voor het avondeten krijg je binnenkort een aparte link toegestuurd. 

Hieronder vind je wel meer informatie over het aanmelden. Als je voor het eerst op deze website komt, dan is het misschien toch handig om even te lezen.

——————————————————————————————————————–

Om je aan te kunnen melden voor de vrijeschool lerarenweek is het van belang om even stil te staan bij de juiste manier van bestellen. Je leest hier hoe je dit kunt doen.

 1. Ga naar je account of maak een account aan.
 2. Ga naar aanmelden en kies het programma van je voorkeur:
 • Persoonlijk programma. De cursus bestaat uit een gezamenlijk deel en een persoonlijke programma.  Je kiest 1 jaarklas (oranje) voor het ochtendprogramma en voor het middagprogramma 1 vakles (turquoise).
 • Optioneel: avondeten. Er is dan ook keuze tussen vegetarisch en niet-vegetarisch. Als jegluten en lactosevrij wilt eten, dan geef je dit door via info@vrijeschoollerarenweek.nl
 • Uitzondering: volg alleen een jaarklas. Bij de jaarklassen kies je jouw voorkeur. Daarna selecteert je bij de vaklessen de optie “geen vakles”. Om administratieve redenen brengen we hiervoor € 1,- in rekening.
 • Uitzondering: volg een verdiepingscursus. Bij de jaarklassen kies je voor een verdiepingscursus. Deze beslaat de ochtend en de middag. Bij de vaklessen kies je de optie “geen vakles”. Om administratieve redenen brengen we hiervoor € 1,- in rekening.

      3. Check of je één jaarklas en één vakles hebt gekozen. En wil met ons                avondeten? Vink dan aan of dat vegetarisch of niet vegetarisch moet              zijn.

      4. Regel de betaling 

 • De aanmelding is persoonlijk, dus je dient zelf zorg te dragen voor de betaling. De factuur met onze betaalgegevens ontvang je per e-mail als de bestelling is afgerond.
 • Mocht de school of iemand anders jouw deelname betalen, vraag hen dan om jouw naam en het factuurnummer duidelijk te vermelden.
 • Je factuur is ook te downloaden en is te vinden via bestelling in “mijn account”.

  *zie algemene voorwaarden.

  0