Onze contactgegevens

Telefoon

Adres

Socrateslaan 24, 3707GL Zeist

Wie zijn wij

Peter Giessen

Peter Giessen

Coördinator en docent aan het Atelier voor Ouders en Opvoeders. Daarnaast verzorg ik op vraag studiedagen op vrije scholen en begeleid leraren in Nepal en India. Een aantal jaren geleden verscheen mijn boek Vormtekenen. Tijdens de week verzorg ik klas 3 gevorderden en vertellen.

Tonnie Brounts

Docent Vrijeschool Pabo en euritmielerares vrijeschool Zeist Voorzitter kerngroep vrijeschool lerarenweek. Tijdens de week verzorg ik de euritmielessen voor de klassen en de verdiepingsgroep

Paul van Meurs

Werkzaam als onderwijsadviseur bij Gestes Voormalig onderbouwleerkracht in Eindhoven en Tilburg, en onderwijsadviseur bij BVS-schooladvies. In de kerngroep ben ik samen met Tonnie Brounts voorzitter van de voorbereidingsgroep vrijeschool lerarenweek. Tijdens deze week verzorg ik de verdiepingscursus.

Berpke van Oers

Euritmist en zelfstandig onderneemster.In de lerarenweek ben ik lid van de kerngroep, geef ik euritmieles in de jaargroepen, verzorg de euritmische opmaat. Buiten de lerarenweek om reis ik langs veel verschillende vrijeschool met euritmielessen in projectvorm, geef les aan diverse opleidingen en heb een coachpraktijk.

Annemiek Geertsma

Schoolleider van De Vrije School Almelo. Hiervoor ben ik gedurende 37 jaar op deze school klassenleerkracht geweest. Tevens ben ik coach voor de Stichting Vrijescholen Athena.In de lerarenweek doe ik dit jaar de eerste klas gevorderden en in de middag vormtekenen beginners.Binnen de kerngroep denk ik sinds enkele jaren mee over de inhoud en organisatie.

Sanne Mees – Riemers

Onderbouwleerkracht op basisschool Tiliander in Tilburg en sinds 2002 ook als vakdocent koorzang. Al vanaf mijn eerste jaar op de vrijeschool volgde ik jaarlijks de zomercursus, omdat ik het heerlijk vond om in deze week de inspiratie en de achtergronden aangeboden te krijgen waar ik het hele schooljaar op kon terugvallen.Sinds 2012 werk ik als docent op de cursus en sinds een jaar ben ik lid van de kerngroep. Ik vind het waardevol om op deze wijze te kunnen bijdragen aan inspiratie voor de cursisten, die het ervoor over hebben om een gedeelte van hun zomervakantie te geven voor deze mooie nascholingsweek.