Onze contactgegevens

 

Telefoon

 
 

Adres

Socrateslaan 24, 3707GL Zeist

 
 
 
 

Wie wij zijn

 
Tonnie Brounts

Docent Vrijeschool Pabo en euritmielerares vrijeschool Zeist Voorzitter kerngroep vrijeschool lerarenweek. Tijdens de week verzorg ik de euritmielessen voor de klassen en de verdiepingsgroep.

 

Paul van Meurs

Werkzaam als onderwijsadviseur bij Gestes Voormalig onderbouwleerkracht in Eindhoven en Tilburg, en onderwijsadviseur bij BVS-schooladvies. In de kerngroep ben ik samen met Tonnie Brounts voorzitter van de voorbereidingsgroep vrijeschool lerarenweek. Tijdens deze week verzorg ik de verdiepingscursus en tekenen.

 
 

Berpke van Oers

Euritmist en zelfstandig onderneemster.In de lerarenweek ben ik lid van de kerngroep, geef ik euritmieles in de jaargroepen, verzorg de euritmische opmaat. Buiten de lerarenweek om reis ik langs veel verschillende vrijeschool met euritmielessen in projectvorm, geef les aan diverse opleidingen en heb een coachpraktijk.

 
Annemiek Geertsma

Schoolleider van De Vrije School Almelo. Hiervoor ben ik gedurende 37 jaar op deze school klassenleerkracht geweest. Tevens ben ik coach voor de Stichting Vrijescholen Athena. Binnen de kerngroep denk ik sinds enkele jaren mee over de inhoud en organisatie.

 

Sanne Mees – Riemers

Onderbouwleerkracht op basisschool Tiliander in Tilburg en sinds 2002 ook als vakdocent koorzang. Al vanaf mijn eerste jaar op de vrijeschool volgde ik jaarlijks de zomercursus, omdat ik het heerlijk vond om in deze week de inspiratie en de achtergronden aangeboden te krijgen waar ik het hele schooljaar op kon terugvallen. Sinds 2012 werk ik als docent op de cursus en sinds een 2022 ben ik lid van de kerngroep. Ik vind het waardevol om op deze wijze te kunnen bijdragen aan inspiratie voor de cursisten, die het ervoor over hebben om een gedeelte van hun zomervakantie te geven voor deze mooie nascholingsweek.